10 Nisan 2019 Çarşamba


 VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Ülkemizin huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile devletimizin bölünmez bütünlüğünü koruma görevini kendisine vazife edinen,  Türk Polis Teşkilatı'nın 174. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
Gücünü yasalardan alan, şan ve şerefle dolu, köklü bir geçmişe sahip Türk Polis Teşkilatı, kamu düzenini tesis ederek, bireylerin huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak gibi önemli ve kutsal bir görevi üstlenmiştir.

 Çağın gerektirdiği ileri teknoloji ve bilgi birikimini en üst düzeyde kullanan Polis Teşkilatımız, görevlerini yerine getirirken anayasa ve yasalara bağlı kalarak, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, refah ve emniyet içinde yaşamaları için gece-gündüz demeden fedakârca çalışmaktadırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder