20 Temmuz 2019 Cumartesi


10. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı
Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ,10. Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi Millet Kıraathanesinde fotoğraf severlerin ziyaretine açıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığınca "toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini alması" amacıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın 10.'su bu yıl düzenlenmiş olup, yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Sungurbey Cami yanında bulunan Millet Kıraathanesinde sergilenmeye başladı.
Açılışı Vali Yardımcısı Cevat UYANIK tarafından yapılan sergiye, İl Tarım ve Orman Müdürü Asım BAŞ, İl Müftüsü Mehmet Sırrı ŞIK, Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur PIRLAK, DSİ Şube Müdürü Baki TÜRKTEMİZ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun KOCA, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Abuzer CEYLAN, İl Müdür Yardımcısı Haci Yusuf PARLAK, Bor İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıza ÖZKAN ile İl Müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder