18 Temmuz 2019 Perşembe


Niğde Üniversitesinde
 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Niğde Üniversitesi 2018-2019 Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Mezuniyet törenine, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde AK Parti Milletvekilleri Selim Gültekin ile Yavuz Ergun, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Seymen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve birçok davetli ile öğrenci aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk konuşmayı mezun öğrenciler adına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Birincisi Muhammet Furkan Bektaş yaptı. Muhammet Furkan Bektaş’ın konuşmasının ardından program üniversitemizde eğitim görmekte olan uluslararası öğrenciler adına Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü lisans mezunu Mustafa Alham Alsork’un konuşması ile devam etti.
Rektörümüz mezuniyet günü için ise “Hasat Günü” benzetmesinde bulunarak, harcanan tüm emeklerin karşılığı olarak öğrenciler, öğrenci aileleri ve üniversite için bu günün bir hasat günü olduğunu ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar gerçekleştirmiş olduğu konuşmasının son kısmında mezunlarımıza veda ederken, her ayrılığın aynı zamanda yeni bir başlangıç olduğunu da ifade etti ve “İmkanlarını her zaman sizler için seferber eden üniversitemiz ile iletişim halinde kalmalı ve başarılarınızın üniversitemizin gurur kaynağı olduğunu bilerek, güzel haberlerinizi her fırsatta hocalarınızla ve üniversitemiz ile paylaşın. Mezuniyetlerinizin sizin, aileniz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder