16 Temmuz 2019 Salı


Şehid Jandarma Teğmen Alim Keskin Ebediyete Uğurlandı

Hakkari’de bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Alim Keskin, Niğde Fatih Sultan Mehmet Caminde düzenlenen törenin ardından Niğde Şehitliğinde ebediyete uğurlandı.
Öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine Vali Yılmaz Şimşek, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy, Milli Savunma Bakan Yardımcısı  Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Şehidimizin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Fatih Sultan Mehmet Caminde kılınan cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı kortej eşliğinde Niğde Şehitliğine getirildi. askerler tarafından saygı atışında bulunulmasının ardından şehidimizin naaşına sarılı Türk bayrağı ve fotoğrafı İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı  Alpaslan Kavaklıoğlu tarından ailesine takdim edildi.
Daha sonra Vali Yılmaz Şimşek, Milli Savunma Bakan Yardımcısı  Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Şehidimizin evine giderek taziyede bulundular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder