9 Temmuz 2019 Salı

Niğde'nin Marka Yüzü “Aladağlar”
Vali Yılmaz Şimşek Marka Kent Niğde Projesi Kapanış Programına Katıldı
Niğde'nin orta ve uzun vadede ülkemizde ve tüm dünyada tanınırlığını artırmak üzere Niğde Valiliği koordinesinde ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen "Marka Kent Niğde" projesinin kapanış programında Niğde'nin marka yüzü olarak “Aladağlar” seçildi.
4 Nisan 2018 tarihinde hayata geçirilen “Marka Kent Niğde” projesinin 20.06. 2019 tarihinde gerçekleştirilen çalıştay raporları ve 18 ay süresince Niğde'de ve farklı illerde ikamet eden Niğdelilerle yapılan arama konferansları analizleri doğrultusunda Niğde'nin, turizm konusunda doğal güzellikleri ile ön plana çıkması sonucuna varıldı. Marka yüzü olarak ise Aladağlar seçildi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde düzenlenen ve çalıştay raporlarının açıklandığı kapanış programına Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk Isparta Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  akademisyenler, STK ve oda temsilcileri, farklı illerde yaşayan Niğdeliler ile kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder