11 Şubat 2021 Perşembe

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Niğde’deydi


 Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Niğde’de

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Niğde’ye   Niğde Valiliği ziyaret etti.

Ziyaretinde, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali  Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve kurum müdürleri karşıladı.

Makam ziyareti öncesinde “Valilik Şeref Defterini” imzalayan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Vali Yılmaz Şimşek, il gençlik ve Spor hizmetleri,  devam eden yatırımlar ve Bakanlığa bağlı kurumlar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Valilik ziyaretinin ardından Niğde Belediyesini ve Niğde Gençlik Merkezini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  daha sonra Vali  Yılmaz Şimşek ve Protokol Üyeleri ile birlikte Çukurkuyu kasabasına giderek 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir’in kabri başında dua etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bor Belediyesini ziyaretinin ardından Niğde den ayrıldı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder