1 Şubat 2021 Pazartesi

 KOP Okur Dostu Okul (KOP-ODO) Projesinin Dördüncü Etkinliği Gerçekleştirildi

Niğde ÖmerÜniversitesi  bünyesinde yürütülen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “KOP Okur Dostu Okul (KOP-ODO) Projesi”nin dördüncü etkinliği “Öğretmenler İçin Yaratıcı Drama ile Değerler Eğitimi” ve “Ebeveynler İçin Çocuk Kitaplarıyla Yaratıcı Drama” başlıklı atölyeler ile çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Niğde Üniversitesi  Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Murtaza Aykaç tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilen atölye çalışmalarına, proje okulu olan Niğde Abdülhamit Han Ortaokulu öğretmenleri ve velileri katıldı.

İki güne yayılan “Öğretmenler İçin Yaratıcı Drama ile Değerler Eğitimi” ve “Ebeveynler İçin Çocuk Kitaplarıyla Yaratıcı Drama” başlıklı atölye çalışmalarında, çocuk kitapları aracılığıyla adalet, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlar odağında değerler eğitimine ilişkin yaratıcı drama uygulamaları yapıldı.

Atölye çalışmalarının sonrasında, proje yürütücüleri Dr. Öğr. Üyesi Suna Canlı ve Dr. Öğr. Üyesi Yonca Koçmar Demirci tarafından katılımcılara, “KOP Okur Dostu Okul (KOP-ODO) Projesi”nin diğer etkinlikleri hakkında bilgiler verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder