13 Ekim 2021 Çarşamba


 Vali Yılmaz Şimşek Köyleri Ziyaret Etti

Vali Şimşek Köyleri Ziyaretinde Çocuklara Kitap Hediye Etti

Vali Yılmaz Şimşek Tepeköy, Murtaza ve Çınarlı Köylerini Ziyaret Etti

Niğde Merkez ve İlçelere bağlı köyleri ziyaret ederek; vatandaşların taleplerini dinleyen ve ihtiyaçları yerinde tespit eden Vali Yılmaz Şimşek, Tepeköy, Murtaza ve Çınarlı sakinleri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında vatandaşlarla düzenlenen toplantılarda bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, köy halkı ile bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

 Muhtarlardan  köylerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Yılmaz Şimşek, “Vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek, hasbihal etmek köylerimizin eksiklikleri varsa bunları yerinde tespit etmek üzere köylerimizi ziyaret ediyoruz. bu şekilde daha güzel, daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkânı oluyor” dedi.

Toplantıların ardından köy içerisinde yapılan ve devam eden yatırımlar ile yapılması gereken eksiklikleri de yerinde incelen Vali Yılmaz Şimşek  kendisini karşılayan çocuklarla da yakından ilgilenerek kitap hediye etti. Çocuklara bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder