17 Şubat 2022 Perşembe


 Vali Yılmaz Şimşek Hacıabdullah Beldesini Ziyaret Etti

İlçe, belde, kasaba ve köy ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Hacıabdullah Beldesini ziyaret ederek kasaba sakinleri ile bir araya geldi.

İl Jandarma Komutan V. Jandarma Albay Ahmet Koçdemir, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine Hacıabdullah Belediyesi ile başlayan Vali Yılmaz Şimşek, Hacıabdullah Belediye Başkanı Recep Doğmuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Hacıabdullah Belediye Başkanı Recep Doğmuş’tan belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, belediye ziyaretinin ardından Hacıabdullah İlköğretim okulunu ziyaret ederek İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan okulun genel durumu, fiziki kapasitesi ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Kasabada bulunan sağlık ocağındaki incelemelerinin ardından Vali Yılmaz Şimşek daha sonra belde sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Toplantıda, Zaman zaman ilçeleri, köyleri ve beldeleri sorunları yerinde görmek için ziyaret ettiğini ifade eden Vali Yılmaz Şimşek; "Bugün Hacıabdullahlı sakinlerimizle hasbıhal etmek, varsa sorun ve taleplerini dinlemek istedik” dedi.

Vatandaşların ilettiği sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ifade eden Vali  Yılmaz Şimşek, imkânlar ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak üzere, ihtiyaçların karşılanması için gayret gösterileceğini söyledi.

Hacıabdullah beldesi sakinleri ise Vali  Yılmaz Şimşek’e  kendilerini ziyaret ettiği ve dinlediği için teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinin ardından Vali Yılmaz Şimşek kaya düşmesi ve taşkın nedeni ile afet bölgesi ilan edilen bölgedeki incelemelerinin ardından kasabadan ayrıldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder