17 Mayıs 2022 Salı

 15 - 21 MAYIS AİLE HAFTASI


   Vali Dr. Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun 'in Aile Haftası Mesajı

       Bilindiği üzere Aile, toplumun en küçük birimi, evlilik bağıyla kurulup gelişen toplumumuzun en temel unsuru olup, bir milleti millet yapan milli ve manevi değerlerin, gelenek ve göreneklerin öğrenildiği bir okul olmuştur.

    Aile bireyleri karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan mutlu, huzurlu ve sağlıklı olursa toplumu oluşturan fertlerde, toplumun bütünü de sağlıklı olur. Bu nedenle sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesinde toplumun çekirdeğini oluşturan aile kurumunun ne kadar önemli olduğu hepimizin malumudur

    Bu bağlamda; Devletimizce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız nezdinde aile bütünlüğümüzün korunması amacıyla ailelerimize koruyucu aile, evlat edinme, doğum yardım hizmetleri, sosyal ve ekonomik destek, engelli evde bakım hizmeti, şehit yakınları ve gazi ailelerine sunulan hizmetler ile eğitim, danışmanlık ve sosyal destek gibi hizmetler verilmektedir.

    Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin 15 Mayıs Aile Günü ve Aile Haftasını kutluyor, tüm aile bireylerine sağlık ve mutluluklar dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder