14 Haziran 2022 Salı


 Niğde'de Hayata Geçirilecek 12 Projeye KOP İdaresinden 21 Milyon Lira Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenen ve Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresinin destekleriyle 2022 yılı içerisinde hayata geçirilecek olan 21 milyon Türk Lirası tutarındaki 12 proje için imzalar atıldı.

İmza törenine Vali Mustafa Koç'un yanı sıra AK Parti Niğde Milletvekili Sayın Yavuz Ergun, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, İlçe Kaymakamları ve ilgili Kamu Kurum Müdürleri katıldı.

Valilik konferans salonundaki "Niğde 2022 Yılı Mali Destek Programı" protokol imza töreninde konuşan Vali Mustafa Koç;  "Niğde'nin son dönemde sanayide çok büyük atılım gerçekleştirdiğini ancak hala tarım kenti kimliğini koruduğunu " söyledi.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin'de imza töreninde yaptığı konuşmada; "Bölge insanının hayat standartlarının yükseltilmesi, çevre şartlarının iyileştirilmesi ve bölge ekonomisinin kalkınmasına yönelik mali destekler sunduklarını, bugüne kadar 1931 projeye toplamda 3,2 milyar mali destek sağladık " dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mustafa Koç ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin tarafından ilimizde hayata geçirilecek olan 12 projelerin protokol imzaları atıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder