10 Ekim 2022 Pazartesi


 Yükseköğretim Kurulu Başkanından Niğde Üniversitesine Ziyaret

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine ziyarette bulundu. Ziyarete YÖK Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve Prof. Dr. Hüseyin Karaman da eşlik etti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar,  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi anı defterini imzaladıktan sonra Rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’yla bir araya gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine değerli katkılar yaptığını aktardı ve çalışmalarında kendisine başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ise açıklamalarında Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı Üniversitede ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın ziyaretlerinin Niğde Üniversitesi için çok değerli olduğunu söyledi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın Niğde Üniversitesine ziyareti, günün anısına kendisine Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu tarafından hediye takdimi yapılması ile son buldu.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder