15 Kasım 2022 Salı



 NİĞDE ELMA FESTİVALİNDE JANDARMA  KONSER VE GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ünlü sanatçıların verdiği konserlerin yanı sıra gösteri, söyleşi, panel ve çeşitli yarışmalarda düzenlendi.                             

 Elma Festivali, 12 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'te Derbent Kavşağında Cumhuriyet Meydanına kadar gerçekleştirilen Kortej Yürüyüşü ile başladı.

Festival alanındaki açılış töreninin ardından İl Jandarma Komutanlığına bağlı Mehteran Birliği ve Bando Takımları konser ve gösteri düzenledi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Aşçılık Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin elma, yemek ve tatlı sunumları,  festivalin ilk gününde çeşitli yarışmalar ve gastronomi söyleşileri de gerçekleşti.

Şehrin Esnafı ,Sivil Toplum Kuruluşları ve Kadın Kooperatifleri Şehrin Festivalinde

Niğde Belediyesi 2. Hasat Günleri kapsamında gerçekleştirilen Niğde Elma Festivalinde şehrin esnaflarını ve sivil toplum kuruluşlarını unutmadı.

70'ten fazla stant ile şehrin esnafları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ürünlerini burada müşterilerine ulaştırma imkânı bulacak. Elma festivali aynı zamanda büyük bir alışveriş festivaline dönüşecek. 

Elma Festivalinde Jandarmalardan müzik ve gösteriler

12 - 13 Kasım'da gerçekleştirilecek olan. 2. Hasat Günleri- Elma Festivaline Jandarmalar damga vurdu.

12 Kasım 2022 günü saat 14.30'da Jandarma Mehteran Birliği vatandaşlara mehter konseri sundu. saat 15:00'da ise üzüm salkımı gösterisi gerçekleşti. Saat 18:00'da ise Jandarma Bando Takımı tarafından halka ücretsiz olarak konser verildi.

Jandarma Genel Komutanlığı Mehteran Birliğinin yaptığı gösteride vatandaşlar seslendirilen mehter marşlarına eşlik edip geçmişin ruhunu teneffüs ettiler.

Jandarma Genel Komutanlığı Çelik Kanatlar helikopterinin "Üzüm Salkımı" gösterisi ise nefesleri kesti. saatler 18:00' ı gösterdiğinde ise jandarma Bando Takımı konser verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder