16 Ekim 2024 Çarşamba

3. Niğde Ulusal Kısa Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu


 Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından düzenlenen 3. Niğde Ulusal Kısa Film Festivali tamamlandı. Üç gün süren festivalin ardından düzenlenen törenle dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi.

163 filmin başvuru yaptığı festivalde, üç ayrı kategoride finale kalan 21 eser arasından derece giren filmler Niğde Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. 

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz Tok, Genel Sekreter Abdülgani Özkan, Üniversite akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve sinemaseverler katıldı.

Tören, Niğde Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Timur Vural’ın desteği ile Doç. Dr. Mehmet Gençoğlu, Öğr. Gör. Selçuk Timur, Öğr. Gör., Bülent Koyuncu ve Öğr. Gör. Süleyman Koyuncu’nun gerçekleştirdiği müzik dinletisinin ardından konuşmalardan sonra dereceye giren filmlerin ödülleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz Tok, Genel Sekreter Abdülgani Özkan ve Üniversite akademisyenleri tarafından sahiplerine takdim edildi.

Ödül Kazanan Kısa Filmler
Festivalde ödül alan filmler ise şöyle:
"Kurmaca Film En İyi Film “Eksi Bir” Ömer Ferhat Özmen
“Dilan Hakkında Konuşmalıyız” Umut Dilan Oğurlu
Mansiyon Özel Ödülü - “Rüyada Olduğunu Fark Ediyor İnsan” Baturay Tunç
Belgesel Filmler En İyi Film İyi Film “ İyi Ölüm” Hasan Ete
Mansiyon - “30 Yaşında Öğrendiğim Şeyler” Sezer Ağgez
Öğrenci Filmleri En İyi Film “Karanlıkta Kalan“ İlayda Muhtar
Mansiyon Cenk- Can Gülenay".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder