9 Aralık 2014 Salı

KÖYE HİZMET GELİYOR , KÖYLÜLER MAĞDUR DEĞİL


"Sulucova Köylüleri Çamur Deryasına Dönen Yoldan Geçemiyor
Niğde’nin Çamardı ilçesi Sulucova köylülerinin yoğun biçimde kullandığı yol, köy çeşmesine su takviyesi yapılması için açılan kanallar yüzünden çamur deryasına döndü." diye çıkan haberler üzerine;

   
SULUCAOVA MUHTARI   “ ÇAMUR DERYASINA DÖNEN YOLDAN GEÇİLMİYOR”  HABERİNİN DOĞRU OLMADIĞINI  SÖYLEDİ.
Çamardı ilçesi Sulucaova köyünde içme suyu ve kanalizasyon çalışması devam ediyor.  İlçe Kaymakamlığı ve İl Özel İdaresinin çalışmaları ile köye gelen hizmetler sürüyor.
4 gündür yağan yağmur sebebi ile çalışmalara ara verildiği  , yağıştan dolayı çamurdan birkaç vatandaşın rahatsız olabileceği belirtildi.
Sulucaova Muhtarı Hasan ERKAN ,  “ çıkan asılsız bu habere üzüldüğünü , haberin doğru olmadığını , gelip görebilirler “ dedi. Muhtar   ben köyüme hizmet için uğraşıyorum.  Devam eden bu içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları sırasında  köyde cenaze olmadığını , olsa bile yolunda bir engel olmadığını belirtti. Eğer bir daha böyle asılsız haberler çıkarsa , gerekeni yapacağını , şikayette bulunacağını sözlerine ekledi.

Ayrıca , köye gelen hizmetler için ilçe Kaymakamı Mustafa SERİN’e ve İl Özel İdaresine şahsım ve köyüm adına teşekkür ederim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder