27 Aralık 2014 Cumartesi

Niğde Belediyesinden Sosyal Kart Uygulaması

Bir ilke daha imza atan Niğde Belediye Başkanlığı bünyesinde oluşturduğu Sosyal Hizmetler birimi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin market alışverişi için NİĞKART uygulaması başlattı.
Niğde Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Kart ile ihtiyaç sahipleri anlaşmalı market şubelerinden alışveriş yapabilecek.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, NİĞKART'ın ihtiyaç sahibini rencide etmeyen, kullanımı kolay, ihtiyaç sahiplerine tercih ettikleri ürünleri alma imkanı tanıyan modern bir sistem olduğunu belirtti.

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; "Niğde Belediye Başkanlığı olarak NİĞKART projemiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile hayırsever kişileri buluşturmayı amaçlamaktadır. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." gayesi doğrultusunda yola çıktığımız projemiz ile ilk aşamada muhtaç insanlarımıza bir ekmekle de olsa yardım edilerek, hayrı bütün topluma yaymak hedeflenmektedir.  Yardımlaşma ve dayanışmayı bütün topluma yaymak ve toplumun sorumluluk bilincini daha diri ve her daim canlı tutmak için bu proje geliştirilmiştir. Bu yapı hem kolay uygulanır olması hem de toplumun her kesiminin katılabileceği
şekilde olması dolayısıyla tercih edilmiştir" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder