20 Aralık 2014 Cumartesi

Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Derneklerle Devam Ediyor
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan toplumun her kesimine ulaşabilmek ve vatandaşın isteklerini dinleyebilmek için ziyaretlerini sürdürüyor.
Niğde'nin geleceğe taşınmasında atılacak adımların birlik ve beraberlik çerçevesinde atılması gerekliliğini belirterek ziyaretlerini sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Orhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Sazlıcalılar Derneğini, Çamardılılar Kültür ve Kalkındırma Derneğini, Elmalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Çınarlılar Köyü Dayanışma Derneğini ve Murtaza Köyü Kalkınma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimi ve köylülerle bir araya geldi.
Niğde için her kesime ulaşmanın gayreti içerisinde ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerinde vatandaşların isteklerini de dinliyor.
Niğde için birlik ve beraberlik                                                                                                                        
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sadece vatandaşları seçimden önce hatırlayan değil seçimden sonra da her zaman hatırlayan bir Belediye Başkanı olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyarette bulunarak toplumumuzun  farklı katmanlarına ulaşıyoruz. Bu güne kadar gerek siyasi gerekse sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek isteklerini dinleyerek belediye hizmetlerini anlatarak hizmetlerimiz ve Niğde için yapılabilecek projeler hakkında fikirlerini aldık.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder