18 Ağustos 2011 Perşembe

NGB Terörü Kınama Açıklaması


Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı Hayrettin Yenel, Çukurca’da meydana gelen terör olayının ardından yayınladığı yazılı açıklamasında, “ Güvenlik güçlerimize ve vatanımıza yapılan bu hain ve kalleş saldırıyı içimizdeki en büyük nefretle kınıyoruz. “ dedi
YENEL;
“ TERÖRÜ, İÇİMİZDEKİ EN BÜYÜK NEFRETLE KINIYORUZ ” dedi.
Önceki gün Hakkari’nin Çukurca kırsalında meydana gelen hain saldırının ardından yazılı bir açıklama yapan Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı, Hayrettin Yenel, “ Vatanımıza ve askerimize yapılan bu alçak ve kalleşçe saldırıyı Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu olarak içimizdeki en büyük nefret duygularımızla kınıyoruz. “ dedi.
Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı Hayrettin Yenel, son aylarda artan terör olaylarının Türk Milletinde derin acılar bıraktığını belirterek, bir an önce kalıcı tedbirlerin devreye sokulması gerektiğini söyledi.
Milletimiz şehitlerimizle her zaman gurur duymaktadır. Vatan için hepimiz şehit olmaya hazırız, bundan kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın. . Yapılan saldırılar ancak kalleş insanların, korkak insanların yapabileceği eylemler şeklinde cereyan ediyor. Arkadan vurmak, pusuya düşürmek ancak yüreksizlerin ve korkakların işidir. Bu saldırılar, ne şiddette olursa olsun, Türk Milleti ve Türk güvenlik güçleri onların hedeflerine ulaşmasına asla izin vermeyecektir. Bu vatanın bir karış toprağına, bir çakıl taşına göz dikenler, geçmişte tarih sayfalarının dibine gömülmüşler ve emellerine ulaşamadan yok olup gitmişlerdir. Bundan sonra da ulaşamayacakladır. Bu hain saldırıyı yapanlar ve onların yandaşları da aynı hezimeti en kısa sürede görecektir.
Niğde Gazeteciler Birliği Yöneticileri olarak bu kalleş saldırıları içimizdeki en büyük nefret duygularımızla kınıyoruz. Tüm şehit yakınlarına Allah’tan başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder