3 Nisan 2013 Çarşamba

bir dönem daha destek istiyoruz


   Yavuz SOYLU ; 2013 yılında yapılacak hizmet ve çalışmalardan Gazetemiz ÇAMARDI EKSPRES' e açıklamalarda bulundu.
“ bu yıl çok yoğun geçecek” dedi. Ve şöyle özetledi: 1 cami , 1 yurt , 2 okul ,1 düğün salonu , çay bahçesi ve halı saha projelerimiz var.İnşallah bu sene yoğun bir tempo çalışması içinde geçecek diye belirtti.           
     Başkan Soylu “  özellikle alt yapı ile ilgili çalışmalarımız var. Çevre Bakanlığının destesi ile ilçenin kanalizasyon yapısını yenilemek istiyoruz. Bilindiği gibi merkezin kanalizasyonu Maden mahallesinden aşağıya , Bereketli , TOKİ kanalizasyonu Çukurbağ bölgesine doğru akıyor. İkisi birleştirilecek.4250m boru alındı. 3bin m. daha ileriye götürülerek 7,5 km lik bir alan yapılacak ve orada Çevre Bakanlığının bizlere verdiği destekle arıtma tesisi yapacağız.
           2. Etap TOKİ Konutlarının 112 üyesi tamamlandı.  Başkan, Belediyenin kendi öz kaynakları ile ilçenin en büyük ihtiyacı olan DÜĞÜN Salonunun yapımına 1 Nisan da başlanılacak. 90 gün gibi kısa bir süre de yapımı tamamlanacak “ dedi.
      Biz belediye olarak 2009 ve 2010 yılları arasında 123 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik. 20 bin m2 daha alacağız. ilçe çamurdan kurtuldu. Hedefimiz    . 5 yıla 150 binm2 yi bulmak.” Dedi
        Belediye Başkanı Yavuz SOYLU , “ İNSANLAR BİZE BİR DÖNEM DAHA DESTEK VERSİN “ Çünkü ilk üç yıl projeleri hazırlıyoruz.4. Ve 5. Yılda çalışmalar başlıyor. Projelerin hayata geçmesi ve yapımının hızlanması için bir dönem daha destek istiyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder