ÇOCUKLAR
STG’NİN BALIK-EKMEK ŞENLİĞİNİ SEVDİ
STG,
KEMALPAŞA AYŞE HASAN TÜRKMEN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE BALIK-EKMEK ZİYAFETİ SUNDU
“BALIK YEME
ALIŞKANLIĞI KÜÇÜK YAŞTA KAZANDIRILMALI”
2011 yılından bu yana 18 okulda balık-ekmek şenliği düzenleyen STG,
Kemalpaşa Ayşe Hasan Türkmen Ortaokulu’nda 550 öğrenciye balık-ekmek ziyafeti
verdi. Balık-ekmek şenliği sırasında konuşma yapan Su Ürünleri Tanıtım Grubu
Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Atakan Demir, balık yeme alışkanlığının küçük yaşta
kazandırılması gerektiğinin altını çizdi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, balığın tüketimini arttırmak ve
çocuklara balığı sevdirmek için ilköğretim okullarında Ege Su Ürünleri ve
Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği ve Su Ürünleri Tanıtım Grubu (STG)
tarafından gerçekleştirilen balık-ekmek şenlikleri tam gaz sürüyor. 2011
yılından bu yana 18 okulda balık-ekmek şenliği düzenleyen STG, Kemalpaşa Ayşe
Hasan Türkmen Ortaokulu’nda 550 öğrenciye balık-ekmek ziyafeti verdi.
Balık yeme
alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması gerektiğini belirten Su Ürünleri
Tanıtım Grubu ve Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim
Kurulu Üyesi Ufuk Atakan Demir, “Ülkemizdeki balık tüketimini arttırmak,
balığın besin değerinin öneminin anlaşılmasını sağlamak amaçları doğrultusunda
2011’den bu yana İlköğretim okullarında balık-ekmek şenlikleri düzenliyoruz. Sağlıklı
nesiller için sağlıklı besinler tüketmek gerekiyor. Balık-ekmek şenliği bizim
için çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi niteliğinde, çünkü çocukların
küçük yaşta balık yeme alışkanlığının oluşması ve çok sağlıklı bir besin olan
balığın faydalarını geleceğimiz olan genç nesillere aktarmanın sağlıklı
nesiller için çok önemli olduğunu düşünüyoruz ” şeklinde konuştu.
Sağlıklı Yaşamak
İçin “Haftada İki Gün Balık, Yaşam Boyu Sağlık”
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder