3 Nisan 2013 Çarşamba


       TİCARET MESLEK LİSESİ ATLETİZM TAKIMI TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

     30 Mart 2013 tarihinde Denizli ili Pamukkale ilçesinde yapılan okullar arası kros Türkiye şampiyonasında Ticaret  Meslek Lisesi Niğde ye bir ilki gerçekleştirerek okullar arası Türkiye 2.si olarak büyük bir başarı gösterdi. 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz bu başarıyı Niğdeye kazandırdıkları için  büyük bir mutluluk duyduklarını bu başarıyı üç yıl boyunca planlı programlı çalışarak elde ettiklerini söyledi. 
Türkiye Finallerde 18 okulla mücadele ettiklerini ve Türkiye’nin atletizmdeki  büyük şehirleri ve geçmişte atletizmde büyük başarıları olan Ağrı, Kars, Muş, Bitlis, Ardahan, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illeri geride bırakarak Türkiye 2.si olan Ticaret Meslek Lisesi  ilimize büyük sevinç yaşattı. 2012  yılında Türkiye 4. Olduklarını söyleyen Antrenör Ahmet Yavuz bu yıl içerisinde sporcularımın kulüplerarası yarışmalarda gösterdikleri başarılarılar okul müsabakalarında da gösterebileceklerini inandığını bellirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder