31 Ağustos 2013 Cumartesi

-ALİAĞA’DA ŞENLİK COŞKUSU BAŞLADI

- 23. EMEK VE BARIŞ ŞENLİKLERİ BAŞLADI. VATANBDAŞIN COŞKUSU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI İLE İKİYE KATLANDI

- BARIŞ GÜVERCİNLERİ DÜNYA BARIŞI İÇİN HAVALANDI

-ŞENLİKLERİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLE AYNI GÜNE DENK GELMESİ TÜM ALİAĞA’YI BAYRAKLARIYLA SOKAKLARA DÖKTÜ

- Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Emek ve Barış Şenliği, 30 Ağustos akşamı gerçekleştirilen “Fener Alayı-Emek ve Barış Yürüyüşü” ile başladı. Şenlik tarihinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle Aliağalılar çifte coşku yaşadı. Fener Alayı ve Halk Yürüyüşünde Ellerindeki Türk bayrakları ile sokaklara dökülen Aliağalıların bu coşkusuna çevre il ve ilçelerden gelen konuklar da ortak oldu.

COŞKU FENER ALAYI- EMEK VE BARIŞ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, yürüyüş hazırlıkları öncesi saat 19.30’da Zeytinlipark’ta düzenlenen resim sergilerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Demokrasi Meydanı’nda toplanan yaklaşık 9 bin kişi Aliağa Belediyesi Bando takımı eşliğinde "‘Fener alayı - Emek ve Barış Yürüyüşü" için harekete geçti. Yürüyüş, dostluk ve barış sloganları ile Hükümet Caddesi, Atatürk ve İstiklal Caddesi üzerinden Demokrasi Meydanı’na kadar sürdü.

BALBAY’IN MEKTUBU, ALİAĞA’YI AĞLATTI

MUSTAFA BALBAY’DAN ALİAĞA’YI DUYGULANDIRAN MEKTUP

4,5 YILDIR TUTUKLU BULUNAN GAZETECİ VE CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA BALBAY, YAZDIĞI MEKTUPLA ALİAĞA’YI DUYGULANDIRDI.

23. ALİAĞA EMEK VE BARIŞ ŞENLİĞİ İÇİN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANINA MEKTUP YAZAN MUSTAFA BALBAY, EMEĞİN HAK ETTİĞİ GİBİ EN YÜCE DEĞER HALİNE GELDİĞİ, İNSANLARIN HEP BARIŞ İÇİNDE GÜLÜMSEDİĞİ BİR TÜRKİYE ÖZLEMİYLE ŞENLİĞİNİZİ KUTLUYORUM. ÖZGÜRLÜKTE BULUŞMAK DİLEĞİYLE” DEDİ.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder