8 Şubat 2020 Cumartesi


Marka Kent Niğde Proje Raporu ve Logo Lansmanı Yapıldı
Niğde Valiliği
ve Ahiler Kalkınma Ajansı ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan "Marka Kent Proje Raporu ve Logo Lansman"ı görkemli bir törenle gerçekleştirdi.
Törene, Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlyas Gökhan, Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim, Kaymakamlar, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ile Siyasi Parti Temsilcileri katıldılar.
Niğde’nin Markalaşma Proje raporu ve Logo Lansmanı töreninde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sırasıyla Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Vali Yılmaz Şimşek birer selamlama konuşması yaptılar.
Konuşmasında Vali  Yılmaz Şimşek, “Niğde’nin doğal ve tarihi güzelliklerini ülkemize ve tüm dünyaya tanıtmak ve ilimizi markalaştırmak amacıyla ‘Marka Kent Niğde’ projesi ile çıkılan bu yolda orta vadede turizm ve kültür kenti olmayı hedefledik” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder