8 Şubat 2020 Cumartesi


Vali Yılmaz Şimşek Altunhisar ilçesini Ziyaret Etti
Bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Altunhisar ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, Altunhisar Kaymakamlığı ve Altunhisar Belediyesini ziyaretlerinin ardından ilçe sakinleri ile gerçekleştirilen toplantıda sorun, görüş ve talepleri dinledi.
İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini Altunhisar kaymakamlığına yapan Vali Yılmaz Şimşek’i ziyaretinde Altunhisar Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, Altunhisar İl Genel Meclis Üyeleri, Altunhisar Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Mahalle Muhtarları ve kurum müdürleri karşıladılar.
Ziyaret esnasında Kaymakam Yunus Emre Akpınar’dan ilçenin genel durumu, yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali  Yılmaz Şimşek, daha sonra muhtarlarla görüşerek talep ve önerileri dinledi.
Kaymakamlıkta bulunan kurumlarda da incelemelerde bulunmasının ardından Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’yı makamında ziyaret eden Vali  Yılmaz Şimşek, belediye başkanından belediyede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde belediye personeli ile de görüşen Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder