11 Şubat 2020 Salı


Şehidimiz Uzman Onbaşı Enes Alper Son Yolculuğuna Uğurlandı
Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından topçu atışıyla yapılan hain saldırıda şehit 
düşen Piyade Uzman Onbaşı Enes Alper, Niğde’nin Yıldıztepe kasabasında öğlen namazına
 müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Yıldıztepe Belediyesi önünde düzenlenen törene, Vali Yılmaz Şimşek, Milli Savunma Bakan Yardımcısı  Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Afyon İkmal Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Kurum Müdürleri, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, Askeri Erkan ve Şehidimizin Ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehidimiz ve tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan törende, Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Enes Alper’in özgeçmişinin okunmasının ardından cenaze namazı kılındı.
Kasaba meydanında gerçekleştirilen törende kılınan cenaze namazının ardından Şehidimizin Naaşı, kortej eşliğinde Bahçelievler Mezarlığına götürülerek son yolculuğuna uğurlandı.
Saygı atışının ardından Şehidimizin naaşına sarılı Türk Bayrağını ve şehidimizin fotoğrafını Vali Yılmaz Şimşek ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, şehidimizin babasına teslim ettiler.
Düzenlenen törenin ardından Vali Yılmaz Şimşek, Milli Savunma Bakan Yardımcısı  Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, AK Parti Niğde Milletvekili Selim

 Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve protokol üyeleri Şehidimizin baba ocağına giderek taziye dileklerini ilettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder