2 Mart 2020 Pazartesi


VERGİ HAFTASI KUTLANDI
Vergi Haftası sebebi ile Defterdarlık Çalışanları Vali Yılmaz Şimşek’i Makamında ziyaret ettiler
Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası nedeniyle Defterdar Vekili Hasan Coşan ve defterdarlık çalışanları,  Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.
Defterdar Vekili Hasan Coşan, Vergi Dairesi Müdürü Serdar Altunsayar, Gelir İdaresi Müdür Vekili Aydın Meriç,  Personel Müdür Vekili Orhan Sevinç ve Niğde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil tarafından gerçekleştirilen ziyarette Defterdar Vekili Hasan Coşan, Vergi Haftası kutlama etkinlikleri hakkında Vali Yılmaz Şimşek’e bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yılmaz Şimşek ise defterdarlık personeline çalışmalarında başarılar dileyerek, Vergi Haftasının amacı doğrultusunda verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Vergiyi, vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanlarda devletin yatırımına dönüşerek hizmet olarak kendilerine geri dönmesi olarak niteleyen Vali Yılmaz Şimşek, “Vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi açısından Vergi Haftası bizim için önemli bir fırsattır.
Vergilerini ödeyerek devletimiz tarafından vatandaşlarımızın huzur ve refahı için yürütülen kamu hizmetlerinin finansmanına katkı sağlayan tüm mükelleflerimize başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder