24 Ağustos 2012 Cuma


İL ÖZEL İDARESİ ZİRVE YAPTI
VALİ BARUT; “Asfalt kaplama ve kilitli parke yapımında İl Özel İdaresi 2012 yılında zirve yaptı”

2012 yılı Özel İdare yol ve ulaşım hizmetleri faaliyetlerini değerlendiren Vali Âlim Barut, 2012 yılı içerisinde Özel İdarenin yol ve ulaşım sektöründe yaptığı faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu belirtti. İl Özel İdaresinin sorumluluk alanına giren konular başta olmak üzere sosyal sorumluluk gerektiren projelerinde 2012 yılında hayata geçirildiğini dile getiren Vali Barut, asfalt kaplama ve kilitli parke yapımı konusunda İl Özel İdaresinin 2012 yılında zirve yaptığının altını çizdi.
Yol Ve Ulaşım Projeleriyle Yol Kalitesinin Standartları Arttı
2012 Yılında yatırım projeleri kapsamında ilimizde; 1989 km greyderli bakım, 35 km onarım, 28 km stabilize kaplama ve 150.000 m² parke kaplama yapılmıştır. Bununla beraber protokollü asfalt kaplama ve ihtiyaç duyulan muhtelif köy yollarımızda gerekli sanat yapısı çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Asfalt Kaplamada 2011 Yılını Geçmek Hedefimiz
Asfalt kaplamada birinci ve ikinci kat olmak üzere 2011 yılında 200 kilometrenin üzerinde iş yapılmıştı. Bu yıl da asgari 2011 yılı hedefleri tutturulup bütçe imkânları dâhilinde daha fazla asfalt kaplama için çalışmalar yapılacak.
Üskül’de Trafik Güvenliği İçin Yolu Düşürdük
Üskül Köyümüzde Maşat Mevkii’nde görüşü engelleyen ve araçların köye girişini sıkıntıya sokan bir tepe vardı. Özel İdare ekipleri bu alanda önemli bir çalışma yapmış ve yolu 10 metre civarında aşağı düşürmek suretiyle trafik açısından daha güvenli bir yol temin etmişlerdir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder