22 Ağustos 2012 Çarşamba


  SIRAT KÖPRÜSÜ GENİŞLETİLDİ

İl genel Meclis Üyesi Ünal PINAR Çamardı İlçesinde devam eden çalışmalar hakkında  ÇAMARDI EKSPRES GAZETESİ' ne bilgi verdi.

Ünal PINAR yaptığı açıklama da    . ..”Niğdemizin genelinde olduğu gibi hızlı ve kaliteli bir şekilde devam eden yol çalışmaları Çamardı ilçemizde de hız kesmeden devam ediyor. Yıllardır ve özellikle kış aylarında Üskül Köyümüze kâbus olan Üsküllümüzü kış aylarında hapis eden maşat yokuşu yapılan çalışmalar sonucu adeta haşat edilerek büyük bir sorun giderildi.
 İlçemizin Üskül Köyü ile bağlantısı olan ve Bekçili Köyü içerisinden geçen yolda rahatlamayı sağlayacak çalışmalar hızla devam etmektedir. Maşat yokuşu ciddi anlamda düşürüldü. Bekçili içerisinde yolu daraltan evlerin yıkım kararı alınmış olup en kısa zamanda yıkım gerçekleştirilecektir. Bekçili maşat arasındaki çalılar kesilerek yol genişletme çalışmaları başlamıştır. Bekçili köyü içerisindeki yola kilitli parke taşı döşenecek, köy ile maşat arası dolgu malzemesi çekilecek, kışın yolun oturması sağlandıktan sonra 2013 yılı bahar ayında asfalt kaplama işi tamamlanacaktır.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder