17 Ağustos 2012 Cuma



KAVAKLIOĞLU' NUN BAYRAM MESAJI

Kavaklıoğlu: “Bayram sevincimizi paylaşmayı ihmal etmeyelim”
AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kavaklıoğlu mesajında bayramların kardeşlik iklimini, barışmayı, kucaklaşmayı ve dayanışmayı, birlik ve beraberliği tazeleme günü olduğunu söyledi.
Kavaklıoğlu Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, bir yandan da her zaman olduğu gibi dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Millet olarak, bu insanların yaşadığı acılara, bu insani trajedilere kayıtsız kalmamız, bunları görmezden gelmemiz düşünülemez”.

Bayram sevincimizi paylaşalım
“Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim. Bunun gibi, şehitlerimizin yadigârlarını, ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, yetimlerimizi de unutmayalım”.
Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu mesajını “Bu duygu ve düşüncelerle yurtta ve yurt dışında bulunan bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum” diyerek tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder