21 Ağustos 2012 Salı


Kavaklıoğlu: “Hainler amaçlarına varamayacak”

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Gaziantep’te 9 vatandaşımızın ölümüne neden olan  terör saldırısına ilişkin bir mesaj yayınladı. 
Terörün amacına ulaşmaması için birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesi gerektiğine dikkat çeken Kavaklıoğlu, terörün azmasının altında birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinden duyulan rahatsızlık olduğunu kaydetti.
Kavaklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Terör, er ya da geç kaybetmeye, yok olmaya, milletin azim ve kararlılığı karşısında erimeye mahkûmdur. Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz, sadece terör örgütüne değil, terör örgütünün iplerini elinde tuttuğu canilere de, haddini bildirecek güçtedir. Gaziantep'te hainlerce gerçekleştirilen patlamada 9 vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Acımız çok büyük. Bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Kan dökerek bir şeyler elde etmek isteyenlerin sonları hüsrandır, hainler amaçlarına varamayacaklar. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Patlamada yaralanan vatandaşlarımıza da Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum”. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder