18 Ocak 2014 Cumartesi

OKULLARARASI KROS İL BİRİNCİLİĞİ BUCAKÇAYIRI KROS PARKURUNDA KOŞULDU

Atletizm İl temsilcisi Ali Tunç bilgi verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonu il temsilciliğinin faaliyet programında yer alan okullar kros il birinciliği 15.01.2014 tarihinde bucakçayırı kros parkurunda koşuldu.
 Güzel bir havada iyi bir organizasyonla gerçekleşen yarışmalara il merkezi ve ilçelerden 30’za yakın okuldan 300 civarında sporcu katıldı. 4+2 Puan sisteminin uygulandığı yarışmalarda okul takımları 6 kişiden oluştu. Puanlamaya 4 sporcu dahil edildi. 
Yarışmalar, Yıldız kızlar, yıldız erkekler, Genç bayanlar ve genç erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi. Yarışmalarda ilk üçe giren ferdi sporculara madalya, ilk dörde giren takımlara ise kupaları yarış sonunda verildi.
 Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven, Niğde Üniversitesi BESYO öğretim görevlisi ve atletizm il temsilcisi Ali Tunç, Okul sporları Federasyonu il temsilcisi Mustafa Tunç ile çok sayıda okulun idarecisi ve Beden eğitimi öğretmenleri katıldılar. Niğde de yapılan yarışmada ferdi ilk üç ile, takım halinde 1. Olan okullar Niğde’yi temsilen grup birinciliklerine katılacaklar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder