5 Şubat 2015 Perşembe

ÖMER FETHİ GÜRER 
KAYIRLILAR DERNEĞİNDE NİĞDE’Yİ ANLATTI

İstanbul Bağcılarda bulunan Kayırlılar derneğinin geleneksel okul devre arası toplantısında Araştırmacı gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer konuşmacı olarak katıldı.
 Niğde Anadolu Gazetesi Sahibi Faruk Gürbüz ve Bor CHP ilçe Başkanlığı yapmış olan Hacı Mustafa Çopur katıldığı toplantı Kayırlılar büyük ilgi gösterdi. Kayırlılar Derneği Başkan Mustafa Tokaç, Yönetim Kurulu Halil Üstün, Muzaffer Yetişen, Mustafa Altun, Hikmet Erdem, Âdem Ağdaş, Salih Üstün, Raşit Yücel, Ali Şeker, Ahmet Karayel, Bayram Yavuz, Hüseyin Doğan, Turan Gallenguş, Harun Yücel, Hümmet Tuzane, Metin Üstün, Gıyaseetin Zengin, Süleyman Yılmaz, Recep Yalçın, Mehmet Tokaç, Mahmut Çankaya, Ekrem yetişen, Burhan Bağlan, Mustafa Yiğit, Ali Temurtaş, Kemal Turgut, Davut Tüzane, Salih Temurtaş, Yaşar Üstün, Cafer Tosun’dan oluşuyor. Dernek farklı etkinliklerle hemşerileri arasında dayanışmayı geliştirmek içinde çalışmalar yürütüyor..
Kayırlı Derneği’nin Eğitim Seferliği Devam Ediyor
  İstanbul’daki Kayırlıların birlik ve dayanışma için 1993 yılında kurdukları Kayırlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sosyal faaliyetlerinin yanında eğitime verdiği önemle diğer derneklere nazaran ön plana çıkıyor.
İlk olarak 2006 yılında 7 kişiyle başlattığı tüm Kayırlılı üniversite öğrencilerine ve maddi ihtiyaç sahibi lise öğrencilerine sağladığı aylık burs desteğini her yıl büyüterek devam ettiriyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılında aylık 200 lira olarak belirlediği bursu 80 üniversite öğrencisine vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder