26 Temmuz 2015 Pazar

4. AŞIK TAHİRİ ŞENLİĞİ
NİĞDE ‘NİN ALTUNHİSAR İLÇESİ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN  AŞIK TAHİRİ KÜLTÜR VE YAYLA ŞENLİĞİNİN 4. SÜ BAŞLADI. UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ ÇOCUK OYUNLARI VE KONSERLER BEĞENİ TOPLADI.
Altunhisar Belediyesi Geleneksel 4. Aşık Tahiri Kültür ve Yayla Şenlikleri 18 Temmuz 2015 tarihi Cumartesi Günü (Ramazan Bayramı 2. Günü) Zindan Vadisi Mesire Alanında Yapıldı.
 Zindan Vadisinin ziyaretçilerini büyüleyen otantik ortamında gerçekleşen Şenlik Proğramında Koyun Kırkımından, yün eğrilmesine toprak kapta yayık yapımından yayla göçü sergilenmesine, ödüllü yarışmalar, konserler, ikramlar vb. her şey vardı.
 Altunhisar Belediyesi tarafından büyük bir gayretle oluşturulan güzel mesire alanı olan Zindan Vadisinde 4.sü düzenlenen Aşık Tahiri Kültür Şenliklerine AK Parti İl Başkanı  Emrah ÖZDEMİR ,Milletvekilleri Alpaslan KAVAKLIOĞLU , Erdoğan ÖZEGEN , İl Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN , Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT , Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN , Altunhisar Belediye Başkanı Erdal SARI  , çok sayıda konuk ve vatandaşlar katıldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder