18 Temmuz 2015 Cumartesi



NİĞDE’DE RAMAZAN BAYRAMI  
Niğde Valiliği tarafından düzenlenen program, Niğde Öğretmenevinde kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma ile başladı.
Niğde Valisi Necmeddin Kılıç programda yaptığı konuşmada “Bayramlar, sevginin, birliğin, beraberliğin bir olmanın, diri olmanın, iri olmanın zirvede olduğu günlerdir. Yoğun ve yorucu bir Ramazan ayından sonra gelen bayram bize bir ikramdır. Gönüllerimiz arasındaki köprüleri sağlamlaştıran bizi bir duvarın parçası gibi birbirimize kenetleyen zenginimizle-fakirimizle, yaşlımızla-gencimizle, kadınımızla-erkeğimizle bizi bir bütün yapan bayramlar bizim için en önemli kültür değerlerinden birisidir. Bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayram gününde mazlum milletlere, zulme uğrayan insanlara, Doğu Türkistanlı kardeşlerimize, Myanmarlı kardeşlerimize, Suriyeli kardeşlerimize Allah’tan bir merhamet, bir yardım, bir esenlik diliyorum” dedi.
Polisevinde polislerle bayramlaşan Vali Kılıç ve protokol üyeleri daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladılar.
Sevgi Evlerini de ziyaret eden Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç Hanımefendi, burada çocuklarla bayramlaştı.
Sevgi Evleri ziyaretinin ardından Vali Kılıç ve protokol üyeleri; Altunhisar Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ile Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek bayramlaşma törenini sonlandırdı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder