4 Ekim 2016 Salı

İPA2 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NİĞDE'DE START ALDI 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü sorumluluğunda yürütülen “Rekabetçilik ve Yenilik Operasyonel Programı (İPA-2)” bilgilendirme toplantısı 26 Eylül 2016 tarihinde Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt' un katılımı ile Niğde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Prof.Dr. Cevahir Uzkurt'un yanı sıra Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Ayhan Birim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Belediye Başkanları, OSB Müdürleri, Kurum müdürleri, Akademisyenler ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve aynı zamanda Niğde Çamardı ilçesinden olan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, bilgilendirme toplantılarının ilkinin Niğde'den Başladığının altını çizerek “ilimiz, Avrupa Birliği desteklerinden mümkün olduğu kadar fazla faydalanabilmesi için bu toplantıları Niğde'mizden başlatıldı. Bakanlığımızın tüm imkânları seferber edildi. Niğde'nin sanayisinin, turizminin ve diğer alanlarda gelişmesi için bu program çok büyük bir fırsattır.” dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder