23 Nisan 2018 Pazartesi



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Vali Yılmaz Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.
Niğde Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumu ile Başlayan tören, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda devam etti.
Törene, Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Seymen, Adalet Komisyon Başkanı Vekili Mustafa Çetinkaya, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, Siyasi Parti ve STK İl Temsilcileri, Protokol Mensupları, Kurum Müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.
Günün anlamını belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ın yaptığı törende öğrencilerin şiirler okuması, halk oyunları, jimnastik gösterileri ile devam etti. 
Öğrencilerin gösterilerinin ardından son bulan törenin ardından Vali Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki Protokol Üyeleri, Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği tarafından hazırlanan “Çocuk” temalı fotoğraf sergisini gezdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder