13 Şubat 2019 Çarşamba

ŞEHİDİMİZ TEKNİSYEN ÜSTÇAVUŞ ASTSUBAY YAKUP AVŞAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
 İstanbul'
da ki helikopter kazasında şehit olan Teknisyen Üstçavuş Astsubay Yakup Avşar, Fatih Sultan Mehmet Caminde düzenlenen törenin ardından Niğde Şehitliğinde toprağa verildi.
            Kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen törene Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek , Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan,  İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri, siyasi partiler ile STK’ların il temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Düzenlenen törenin ardından şehidimizin al bayrağa sarılı tabutu silah arkadaşlarının omuzlarında Niğde Şehitliği’ne getirildi. Şehitlikte saygı atışının ardından Şehidimiz Teknisyen Üstçavuş Astsubay Yakup Avşar’ın naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi.
Vali Yılmaz Şimşek ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Şehidimizin kutsal emaneti olan Ay Yıldızlı Bayrağımızı Şehidimizin ailesine takdim ettiler.
Daha sonra Vali Yılmaz Şimşek ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ile birlikteliğindeki protokol üyeleri Şehidimizin baba evine giderek taziyede bulundular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder