6 Şubat 2019 Çarşamba


VALİ   ŞİMŞEK TÜRK KIZILAY KAN TOPLAMA ARACINI ZİYARET ETTİ
Lösemi Hastası 15 yaşındaki Ahmet Arif Yumurta için Türk Kızılay’ı tarafından kısa bir süre önce başlatılan kan bağışı kampanyası için Niğde merkeze gelen kan toplama aracını ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek kan bağışında bulundu.
Ziyaret esnasında Kızılay İl Başkanı Bekir Mumcu’dan bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek daha sonra yaptığı açıklamada “Hepimizin bildiği üzere bir süredir uyumlu kök hücre bekleyen lösemi hastası Ahmet Arif Yumurta isimli kardeşimiz ve onun durumunda olan diğer kardeşlerimize umut olmak için Kızılay tarafından 15 gün önce kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlatılmıştı.
Bizde bugün Ahmet kardeşimize destek için buradayız. Az önce Kızılay başkanımızdan aldığım bilgilere göre Niğdeli hemşerilerim kan bağışına büyük bir ilgi gösterdiler. Aldığımız rakamlarda bu yönde.
Az öncede belirttiğim gibi bugün bizlerde kardeşlerimize destek için buradayız. Umarım kardeşimiz için uygun doku biran önce bulunur. Allah Ahmet Arif ve onun durumunda olan kardeşlerimize acil şifalar versin diyorum” ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder