15 Şubat 2019 Cuma


VALİ  ŞİMŞEK, DEĞİRMENLİ BELDESİNİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında denetimli serbestlik yükümlülerince tadilatı yapılan Değirmenli Atatürk İlköğretim Okulunu incelemek üzere Değirmenli Beldesine giden Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra kasaba sakinleri ile bir araya geldi.
Geçtiğimiz yarıyıl tatilinde denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından okulda yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez birlikteliğinde okulu ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, incelemelerinin ardından öğrencilerle sohbet etti.
Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle görüşen Vali Yılmaz Şimşek, okul yönetiminden okulun durumu hakkında bilgi alarak öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi.
Okul ziyaretinin ardından Vali Yılmaz Şimşek, Değirmenli Kasabası sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Vali Yılmaz Şimşek’in başkanlık ettiği toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri ile kasaba sakinleri katıldı.
Sağlık, eğitim, ulaşım gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantıda vatandaşlarını tek tek dinleyerek sorun, görüş ve talepleri alan Vali Yılmaz Şimşek, kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Düzenlenen toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki heyet, Değirmenli Belediye Başkanı Yıldıray Tok’u makamında ziyaret ederek kasabanın genel durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder