19 Ağustos 2020 Çarşamba

İl Pandemi Kurulu acil toplanarak çeşitli kararlar aldı   
Niğde deki vaka sayılarının artışı nedeni ile İl Pandemi Kurulu acil toplanarak çeşitli kararlar aldı   
Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında İl Pandemi Kurulu Toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi.  
Vali Yılmaz Şimşek’in yanı sıra Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Vali Yardımcıları ile kurul üyelerinin katıldığı toplantıda, Koronavirüs salgını süresince yapılan çalışmalar değerlendirilerek; kontrollü sosyal hayat kapsamında alınacak önlem ve kararlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.   
Toplantının açılışında özellikle son bir ay içerisinde Niğde de ki vaka sayılarında artış gözlendiğine değinen Vali Yılmaz Şimşek, “Vaka sayılarının düşmesi için toplu olarak bir araya gelinen pazaryeri, iş alanları, düğün solanları gibi alanlarda devam eden denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam edecek.   
Tüm hedefimiz ilimizdeki Koronavirüs vaka sayılarını okulların açılma tarihi olan 21 Eylül tarihine kadar daha düşük seviyelere getirmek olmalıdır. Bunun için başta tüm kamu kurumlarımız olmak üzere herkese görev düşüyor. Ümit ediyorum ki; bu salgını hep birlikte yeneceğiz” dedi.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder