2 Ağustos 2020 Pazar


Vali Yılmaz Şimşek, Uygulama Noktaların da Sürücü ve Yolcuların Bayramlarını Kutladı


Niğde’nin Farklı Bölgelerinde Bulunan Uygulama Noktalarını Ziyaret Eden Vali Yılmaz Şimşek, Sürücü ve Yolcuların Bayramlarını Kutladı.
Niğde genelindeki farklı bölgelerde bulunan trafik uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, noktalarda görevli personele kolaylıklar dileyerek; sürücü ve yolcuların bayramlarını kutladı.
Uygulama noktalarındaki incelemeleri esnasında İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek; vatandaşların kurban bayramını kutlayarak, bayram şekeri ikram etti.
Sürücülere şerit ihlali, hız limiti, emniyet kemeri gibi trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz Şimşek, araç içerisinde bulunan çocuklara ise sürücülerin direksiyon başında hata yaptıklarında çalmaları için kırmızı düdük verdi.
Ziyaretleri esnasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Yılmaz Şimşek, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında trafik denetim noktalarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Niğde il genelinde 151 emniyet ve jandarma ekibimiz toplam 600 personelimizle vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için bayram öncesi ve sonrası denetimlerine aralıksız devam etmektedir.
İçişleri Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan “trafikte her yıl daha iyiye” sloganı çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de yapılan uygulamalarda sürücülerimize trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor ve bilgilendirme yapılıyor.
Hedefimiz trafik kazalarının sayısını azaltmak inşallah bu hedefe de ulaşıyoruz. Yapılan uygulamalarla özellikle son yıllarda ölümlü trafik kazalarında azalma var. Başarılı sonuçlar elde ediyoruz.
Öte yandan yine arkadaşlarımız,  tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında yolcularımızın araç içerisinde sosyal mesafe kurallarına ve maske takmaya dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
Sürücülerimizden ricamız uykusuz ve yorgun olarak trafiğe çıkmayalım, emniyet kemerimizi mutlaka takalım, seyir halinde cep telefonu kullanmayalım. İnşallah milletçe ülke genelinde kazasız, belasız ve huzur içerisinde bir bayram geçiririz.
Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın mübarek kurban bayramlarını kutluyor; sevdikleri ile birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder