4 Nisan 2022 Pazartesi


 Niğde de Zeka Oyunları Turnuvası Gerçekleştirildi

4.Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Niğde İl Finali Turnuvalarına  İlkokulda  5 ve ortaokulda 5 olmak üzere  toplamda 10 farklı  kategoride gerçekleşen  4. Türkiye  Akıl ve  Zeka Oyunları Turnuvası Niğde il finalinde  toplam 111 öğrenci hamle yapmış olup dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Niğde Milli Eğitim İl Müdürlüğünden Şube Müdürleri Selçuk Karataş ve Halis Erçatım 'ın katıldığı törende dereceye giren öğrencilerin madalyaları ve hediyeleri verildi.

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu ile Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında 30.12.2021 tarihinde öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlayarak bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulmasını desteklemek amacıyla "Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İş Birliği Protokolü" imzalandı.

11-12 Haziran 2022 günü Diyarbakır' da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında ki turnuvalarda Niğde  ilini temsil edecek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder