28 Nisan 2022 Perşembe


 
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci  Niğde’yi Ziyaret Etti

Tarım ve orman sektör temsilcileriyle bir araya gelmek ve bazı temaslarda bulunmak üzere Niğde ilini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Valilik makamında Vali Yılmaz Şimşek’ten ilin tarımı ve genel durumu hakkında birifing alan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci daha sonra Valilik toplantı salonunda ilgili kurum temsilcileri ile bir araya geldi.

Valilikte gerçekleştirdiği toplantının ardından daha sonra Niğde belediyesine giden Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci sırasıyla AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret etti.

Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet binası önünde Niğdeli çiftçilere tohum dağıtım törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Niğde Patates Araştırma Enstitüsünde düzenlenen toplantıda Tarım ve orman sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

 Niğde Belediyesince düzenlenen iftar programında vatandaşlarımızla bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı  Prof. Dr. Vahit Kirişci daha sonra Niğde’den ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder