14 Haziran 2023 Çarşamba

JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 184. YILDÖNÜMÜ


 VALİ MUSTAFA KOÇ’UN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 184. YILDÖNÜMÜ MESAJI

 Büyük Türk Devletimizin istiklali ve istikbali ile birlikte vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti, huzur ve güveni için gece gündüz demeden hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, başarılarla dolu köklü bir tarihe sahip, Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 184. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Şanlı Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, engin tecrübe, bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen ve son sistem teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Jandarma Teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasındaki başarıları takdire şayandır.

Ülkemizin güzide kuruluşlarından olan Jandarma Teşkilatımız, kamu düzeninin korunması ve suçu önleyici tedbirlerin alınmasında vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyarak, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, sınır güvenliğimizin korunması ile birlikte vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için her türlü güçlüğe ve zorlu şartlara rağmen fedakârca görevlerini ifa etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün Kahraman Şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi de minnetle anıyor, halen görevde bulunan teşkilat mensuplarımıza da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder