7 Haziran 2023 Çarşamba


 Vali Mustafa Koç, Ulukışla İlçesini Ziyaret etti

 İlçe, belde ve köy ziyaretleri kapsamında Ulukışla ilçesine giden Vali Mustafa Koç, Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam’ı makamında ziyaret ederek; hayırlı olsun temennisinde bulundu.

  Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ulukışla İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali  Mustafa Koç, daha sonra Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.

 Ulukışla Belediyesini ziyaretine müteakip ilçe esnaflarını tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Vali Koç, şehit aileleri ve gazi dernekleri üyeleriyle de bir araya geldi.

 Vali Mustafa Koç, Niğdeli hayırseverlerce Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme Derneğine yapılan bağışlarla alınan 6 adet araçtan bir tanesini ziyareti çerçevesinde Ulukışla Emniyet Müdürlüğü’ne teslim programına iştirak etti.

   Ulukışla ilçe ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Çiftehan Köyü’ne giden Vali Mustafa Koç, burada İl Özel İdare yatırımlarını yerinde inceledi ve köy halkı ile bir araya gelerek görüş, talepleri ve sorunları dinledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder