16 Temmuz 2023 Pazar

 Niğde de 15 Temmuz’un Yıldönümü Anıldı


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Valilik bahçesinde bir dizi etkinliğin icra edildiği program tertip edildi.

Programa Vali Mustafa Koç, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili  Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı  Emrah Özdemir, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı  Harun Karahan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Hasan Uslu, İl Emniyet Müdürü  Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay  Nihat Özkök, İl Genel Meclis Başkanı  Nusret Teksin, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, protokol üyeleri, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz ve binlerce vatandaş katıldı. 

        Milli Birlik yürüyüşü ve Fener Alayının ardından Valilik bahçesinde 15 Temmuz Anı Defteri, Vali Mustafa Koç ve protokol üyeleri tarafından imzalandı.

 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Vali Mustafa Koç; 15 Temmuz konulu sinevizyon gösteriminin sunulduğu programdan sonra konuştu.

            Konuşmaların ardından program, mehteran takımı gösterisi, tasavvuf musiki dinletisi ve konserle devam etti. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı saat 00:13’te tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de camilerde sela okunması ile program sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder