12 Aralık 2023 Salı


 NİĞDE DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 7 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde   gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

3 (Üç) ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

2 (İki) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs yakalanarak bu şahıslardan 1’i (Biri) çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

1 (Bir) Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu motosiklet sahibine teslim edilmiştir.

1 (Bir) Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu malzemeler sahibine teslim edilmiştir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder