6 Aralık 2023 Çarşamba


 Gençlik ve Aile, Konulu Konferans 

Üniversitede “Gençlik ve Aile” Konulu Konferans Gerçekleşti

       Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Belediye Başkan Vekili Nizami Aygün, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Vali Yardımcısı Muhammet Furkan Bektaş, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Üniversite Genel Sekreter V. Abdulgani Özkan, MÜSİAD Niğde İl Temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe, il protokolü, Üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

      Rektör den Aile ve Gençliğin Önemine Vurgu

Konferansın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Uslu, aile ve gençliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“      Aile, toplumun en önemli yapı taşıdır. Toplumsal normların, ahlaki değerlerin ve yükümlülüklerin özümsenerek bir kimlik edinilmesi ve bunların gelecek nesillere aktarılması, öncelikle ailede başlar. Aile, sağlıklı bir toplumun can damarıdır. Gençlik ise, toplumumuzun geleceğini şekillendirecek önemli bir aşamaya denk gelir. Bu bağlamda genç nesil, toplumsal sorumlulukları içselleştirerek dinamizmini kullanmalıdır. Bilim ve yükseköğretim kurumu olarak, gençlerimize toplumsal meselelerde duyarlılık kazandırmaya çalışıyoruz. Konferansımızın gençlerimizde farkındalık oluşturmasını diliyorum.”

Rektör Köse “Aile ve Gençlik” Konulu Konferans Verdi

Konferansa konuşmacı olarak katılan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Aile ve Gençlik konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında ailenin ve gençliğin önemine değinen Rektör Köse, her iki öğenin toplumsal açıdan oldukça kıymetli olduğuna işaret etti.

Program, hediye takdimi ve günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder