24 Ocak 2024 Çarşamba

Marifet Kimde?

 Geleceğin Şefleri Yarışıyor Yarışması Tamamlandı

 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Aşçılık Programının ortaklaşa gerçekleştirdiği "Marifet Kimde? Geleceğin Şefleri Yarışıyor yarışmasının büyük finali, Vali Cahit ÇELİK’in eşi Nermin ÇELİK  başkanlığını yaptığı jüri seçmeleri ile tamamlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kuruluşları arasında gerçekleşen yarışmanın final etabında, çocuklar yeteneklerini sergileyip harika lezzetler ortaya çıkardılar. Kumluca Çocuk Evleri Sitesinin şampiyonluğu ile sonuçlanan final sonunda kısa bir değerlendirme yapan Vali Cahit ÇELİK’in eşi Nermin ÇELİK ;

“Çocuklarımız için bu etkinlik sadece bir yarışma galibiyeti değil, aynı zamanda eğitim, sorumluluk bilinci, yetenek ve özgüvenlerini geliştirmeleri, final öncesi malzeme alışverişinde finansal kontrolü muhakeme etmeleri için harika fırsatlar sundu. Bu yarışma çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilecekleri ve potansiyelleri keşfedebilecekleri bir ortamın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi. Çocuklarımıza göstermiş oldukları gayret ve başarıdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder