17 Eylül 2024 Salı


  DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE TARIMIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ PROJESİ TANITILDI

Doğa Temelli Çözümler Yoluyla Tarım ve Gıda Sisteminin Sürdürülebilirliğini ve Dayanıklılığını Geliştirme Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası Çamardı ilçesinde ki köylerde mera alanlarında incelemelerde bulunuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)'nun birlikte yürütmekte olduğu ve Niğde'nin de yer aldığı Doğa Temelli Çözümler Yoluyla Tarım ve Gıda Sisteminin Sürdürülebilirliğini ve Dayanıklılığını Geliştirme Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

   İki gün sürecek tanıtım etkinliğinin ilk gününde gerçekleşen toplantıya İl Müdür Vekili Haci Yusuf PARLAK, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ve Tarım ve Orman Bakanlığı Temsilcileri, Şube ve İlçe Müdürlerinin  yanı sıra teknik personel ve bakanlığa bağlı kurum temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrasında FAO ve Bakanlık temsilcileri ile birlikte İl Müdür Vekili Haci Yusuf PARLAK ve teknik personel Çamardı İlçesinde bulunan mera alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder